אוכל אפיה ובישול

לאוהבי אוכל ואפייה - אוכל טעים קל , אוכל ביתי, אפייה ועוד....

יום שישי, 26 בפברואר 2016

בורגר סאלון - טעם של עוד

הוזמנתי לסניף של burger saloon, מסעדה איכותית וייחודית אשר מתמחה בהכנת המבורגרים איכותיים וטריים במחירים הוגנים.
נסעתי עם מספר בלוגרים לחווה בישוב תמרת בצפון הארץ, שהגענו לחווה היה יום גשום ובעלי החווה רמי גינת ואמיר טלמור אנשים נחמדים קיבלנו אותנו בחום עם שתיה חמה ועוגיות טעימות.

רמי גינת ואמיר טלמור שני שותפים שמגדלים בקר מהגזע המשובח `לימוזין`, `בלאק אנגוס` למעלה מ-20 שנה.
רמי ואמיר בוקרים אמיתיים אשר מאמינים בתקופה של פעם שהמבורגר טרי זה ללא חומרים משמרים וללא שקיות וואקום אלא בשיטה של פעם, הכל טבעי ואורגני.
את הבקר הם מאכילים באוכל אורגני חיטה וסויה. הבקר בפיקוח שלהם בלבד ולכן הם שולטים על הבשר, על שמירתו ושינועו - תחת ידיהם על מנת לדעת בוודאות שהם מגישים לנו הקהל את המוצרים הטובים ביותר, אחידים, טריים ובמחירים הוגנים.

גינת וטלמור הכירו בשנת 1991 ובעת עבודתם המשותפת בעדר, בשנת 1996 הקימו את העדר `לימוזין` בקר אשר גדל בשטחים הפתוחים.
במשך השנים הקימו את מסעדת לימוזין שבארבע השנים הראשונות נפתחה כאטליז קטן ברמת ישי, לאחר מכן את מסעדת "לימוזין" המפורסמת בשילוב אטליז ומסעדה שתרם להצלחה רבה.
לאחר ניסיון עשיר וידע רב בבשר נכנסו לתחום ההמבורגרים והחליטו להקים את "בורגר סאלון" שנבע מרצון של רשת מזון מהיר ואיכותי.   
                  
הסניף הראשון נפתח בחיפה ברחוב פיקא 39, הסניף השני נפתח בטבעון היכל הספורט רוממה והסניף השלישי נפתח בתחנת דלק אלון בכביש זכרון יעקב-בנימינה מול הכניסה לגני הנדיב.
שם הרשת burger saloon נבחר לפי : בורגר- רשת מתמחה בהכנת המבורגרים איכותיים וטריים וסאלון- פירוש המילה"מסבאה" מקום המציע בילוי באווירה משחררת, נוחה וזמינה בכל עת. 
סניפי הרשת מעוצבים בסגנון "מסבאה" דיינר אמריקאי בעל מראה עדכני עכשווי וחמים. גופי התאורה בצבע כתום, דלפק עץ מקיף את כל הבר, מקומות ישיבה פזורים לצד הבר וגם ספות מרווחות המאפשרות ישיבה נוחה , ובנוסף קיימים מסביב שולחנות עץ. בסניפים מה שמיוחד בו שהמטבח חשוף לרווחת הקהל ורואים את הטחינה של הבשר במקום לפני הכנת המבורגר שמזמינים, ואופים לחמניות טריות וחמות שיוצאות במקום.
לאחר הסיור לקחו אותנו רמי גינת ואמיר טלמור לסניף בזכרון ושם הגישו לנו שולחן מכל טוב.
המסעדה מגישה לחמניות מקמח רגיל, מקמח מלא ואפילו נטול גלוטן.
בתפריט יש מבחר ענק של המבורגרים מבקר עד המבורגר הצמחוני.
תפריט הרשת מציע מבחר המבורגרים ומנות פתיחה וקינוחים:
קוביות אסדו מעושן-
סלט כרוב עם פשתן וגרעיני חמניות-
סלט ירוק עם אגוזי מלח-
טבעות בצל עם רוטב ליד-
ותוספת כמובן ציפס וכל זה ליד המבורגרים.
סוגי המבורגרים-
WILD בורגר מבשר בקר-
WILD בורגר גבינה-
בורגר בקר עם תוספת ביצת עין-
בורגר עוף-
בורגר סלמון-
בורגר צמחוני-
סלופי ג`ו עם שמנת-
סלופי ג`ו בלי שמנת-
סלט SALOON עם חזה עוף-
כדורי הודו-
וכמובן קינוחים טעימים

הרשת צופה פתיחה של 20 סניפים בפריסה ארצית בתוך כ- 5 שנים.
אני מחכה שיפתחו במרכז אך אומר לכם ברגע שאגיע לצפון באזור אחת הסניפים אני לא אוותר ואכנס בשמחה לאכול המבורגר טוב כי מזמן לא טעמתי המבורגר ברמה כזאת, המבורגר עם טעם יחודי וטעם של עוד, השירות מעולה וזמן ההגשה מרגע שמזמינים מהיר.
ממליצה בחום רב לא לפספס ואם אתם מגיעים לצפון תנסו ...


תודה לשרון ונטע על היחס האישי והיום כיף שארגנו ותודה רבה לרמי גינת ואמיר טלמור על היחס החם.
(התמונות צולמו בחלקן שלי וחלקן של קהילת המבורגר ישראל ומספר תמונות של יח"צ תודה).



                                                                                                                
            

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה