אוכל אפיה ובישול

לאוהבי אוכל ואפייה - אוכל טעים קל , אוכל ביתי, אפייה ועוד....

יום שישי, 7 ביולי 2017

קרפ פלוס מהיר וטעים



כל השבוע יש את המרתון של העבודה ילדים וביום שבת אני חושבת סוף סוף לקום מאוחר ישששש, במיוחד שהילדים מתחשבים בי ולא מעירים אותי.
ברגע שאני קמה אחרי מנוחה טובה, אני קמה עם אנרגיות מחודשות וחשק לפנק את הילדים בעצם לפנק את כולם.
מכינה ארוחת בוקר טעימה ומגוונת.
הפעם גיוונתי עם קרפ צרפתי עם שוקולד  וסוכריות צבעוניות.

מתכון לקרפ הצרפתי מהשף הלבן:
1 כוס קמח חיטה לבן פלוס של אסם
1 כוס חלב
כף שמן
2 שקיות סוכר וניל
1 ביצה
אפשרי להוסיף לא חובה כפית תמצית וניל
ממרח שוקולד שחר/נוטלה
סוכריות צבעוניות
או בננה 

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים היטב לתערובת אחידה ולא להשאיר גושים רצוי לסנן את התערובת.
מחממים מחבת חמה או מחבת פלא לרסס תרסיס שמן
לקחת עם מצקת מהתערובת לפזר על המחבת מהתערובת בצורה אחידה ודקה.
לחכות להזהבה קלה ולהפוך עד שמזהיב גם מהצד השני.
לקפל את הקרפ לחצי ולמרוח שוקולד ולפזר סוכריות.
לקפל שנית ולהגיש.


בתאבון 








השתמשתי בקמח אסם פלוס קמח שבתוכו יש 30% קמח מחיטה מלאה.
אסם השיקה סדרת מוצרים עם פלוס תזונתי, סדרה בריאה אשר מטרתה אכילה נכונה שאפשרי גם שיהיה בריא וגם טעים תוך מאמץ בשימוש ברכיבים תזונתיים טובים, תוך שמירה ושימוש על הקפדה בטעם ומרקם של המוצרים.